Fa més de 25 anys, un grup d’emprenedors locals van unir les seves forces per a crear el projecte de més envergadura de quants s’han dut a terme en el panorama energètic espanyol, MEROIL.

Des de llavors hem estat capaços i desenvolupar una xarxa d’estacions de servei independents, pròximes, humanes, properes i accessibles.

Avui comptem amb una extensa xarxa d’estacions de servei, sota les marques MEROIL i OILPRIX, i amb la terminal d’emmagatzematge més gran del litoral espanyol.

No pertanyem a cap gran grup multinacional. Som persones que treballen per a persones, per a clients que, més que clients, són els nostres veïns. A Meroil volem estar prop de tots ells, incidint positivament en cadascuna de les localitats en les quals som presents generant vincles amb la comunitat i els seus habitants.

Per això ens definim com a estacions de proximitat, perquè ens defineix la proximitat, la qualitat, la fidelitat, la confiança, la localitat.

Els nostres veïns no ens trien per un sol motiu. Cadascun té el seu. Aquell que els mou a venir a les nostres estacions de servei.

Esperem que tu també trobis el teu.

A aquell noi

Que sempre va amb presses i el nom del qual no coneixem perquè utilitza els assortidors d’autopagament

Gràcies per fer-nos estar al dia de la tecnologia.

A la Marta

Que des que vam ser els primers a incorporar biodièsel a la nostra gamma de carburants, sempre ve a repostar amb nosaltres.

Gràcies per ensenyar-nos el camí a seguir durant aquests 25 anys.

A aquella noia

Que sempre va amb presses i el nom de la qual no coneixem perquè utilitza els assortidors d’autopagament.

Gràcies per fer-nos estar al dia de la tecnologia

Al Santi

Que cada dia a les nou i deu ve a buscar una barra de pa a la nostra botiga de 24 h, i que, des de fa uns dies, ve també a comprar bolquers.

Gràcies per comptar cada dia amb nosaltres. I felicitats.

A la Laura

Que diu que ve a visitar-nos perquè li agrada que li serveixin la gasolina, però sabem que també ho fa perquè li agrada que el Toni li expliqui un nou acudit.

Gràcies per regalar-nos un somriure amb cada visita.