Targeta Fidelity

Des de Meroil volem premiar la seva fidelitat, per això hem dissenyat la targeta de punts Meroil FIDELITY. Amb ella podràs sumar punts en totes aquelles estacions Meroil adherides a la mateixa i obtenir magnífics regals. Quants més litres repostis en les nostres estacions més punts acumularàs i per tant millors regals podràs aconseguir.

Per a aconseguir-la consulta la relació de EESS adherides al programa Meroil Fidelity acudeix a la més pròxima i sol·licita-la en el taulell. Des d’aquest mateix moment ja la podràs utilitzar per a acumular punts, encara que per a poder canviar els punts per regals hauràs d’haver-la activat.

Per a activar-la ho podràs fer fàcilment des de aquesta mateixa web, completant les teves dades en un breu qüestionari i validant la teva adreça de correu electrònic.

La targeta FIDELITY és personal i intransferible i molt fàcil d’utilitzar. Si tens dubtes acudeix a la teva Estació de Servei Meroil i te les aclariran o si ho prefereixes consulta les bases en aquesta mateixa web Bases Tarjeta Meroil Fidelity. Els punts poden variar en funció de l’Estació de Servei entre 1 litre = 1 punt a 1 litre = 3 punts.

Ho hem organitzat perquè aprofitis les teves visites a l’Estació de Servei perquè des d’allí sol·licitis el regal que més t’agradi i el vagis a recollir també allí. Així no has d’estar pendent d’estar a casa per a rebre’ls.

Et recomanem que acudeixis a la teva estació habitual per a conèixer la seva disponibilitat.